کودکانی که بزرگتر از سن شان حرف می زنند،چگونه رفتار کنیم؟

ساخت وبلاگ

 

با   کودکانی   که   بزرگتر   از سن شان حرف می   زنند،چگونه     رفتار     کنیم؟  

کودکان امروز نسبت به کودکان چند دهه ی قبل در رفتار و گفتار تفاوت های زیادی کرده اند؛ حتما دیده اید کودکانی را که سن و حرف هایی که می زنند با هم تناسب ندارد؛ گاهی از ادبیات و واژگانی استفاده می کنند که شما متحیر می مانید. اما آیا این نشانه ی باهوش بودن کودکان است؟ اصولا خوب است بچه های بیشتر از سن شان بفهمند و حرف بزنند یا خیر؟
 
وقتی کودکی حرف هایی بزرگتر از سنش را به زبان می آورد، پدر و مادر دلشان ضعف می رود و قربان صدقه ی او می روند؛ معمولا والدین فکر می کنند رفتار کردن و صحبت کردن کودک مثل بزرگسالان نشانه ی هوش و نبوغ اوست.
 کودکانی که از رفتارهای بزرگترها تقلید و بیشتر راجع به مسائل بزرگترها صحبت می کنند (مثل اینکه دختری سه ساله در مورد نحوه پوشش خانمی از اقوام نظر می دهد یا پسر چهارساله تکه کلام های مردانه به کار می برد) باید ریشه را در نحوه رشد و نوع خانواده آنها جستجو کرد؛ اما به راستی چرا برخی کودکان دوست دارند مثل بزرگترها حرف بزنند و راجع به مسائل آنها صحبت کنند؟ علت اینگونه رفتارها چیست؟ آیا این نوع رفتارها نشانه های خوبی از رشد ذهنی کودکان است و یا فقط یک نوع تقلید رفتاری از بزرگترهاست؟
 
پریسا قیاسی روانشناس کودک در پاسخ به این سوالات به تبیان می گوید: بخشی قلیلی از این
تحول در سبک زندگی...
ما را در سایت تحول در سبک زندگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : behlib1380 بازدید : 90 تاريخ : پنجشنبه 13 دی 1397 ساعت: 12:38